PERSONLIGE TRENERE HOS ICON

Våre kompetente personlige trenere vil møte deg med en innledende dialog og samtale, hvor det enkelte medlem blir tatt i mot på det nivået du som medlem er på når du kommer til oss. Formålet med en slik samtale er å avdekke all relevant informasjon, for både PT og medlem, som vil ha betydning for et proffesjonelt og utviklende samarbeid.

Slik kan vi legge grunnlaget for å nå realistiske mål, og kanskje en drøm som er innen rekkevidde, med den rette kombinasjonen av kunnskap og innsats.

 

Vi garanterer kvalitet, forpliktelse og dedikering til deg og dine behov!
Sammen skal vi finne de rette knappene hos hver enkelt som vil trigge til innsats du kanskje aldri før har gjort, mestringsfølse fra første dag og en indre treningsglede som som skal få utløp igjen og igjen og igjen.

 

ICONs personlige trenere kjennetegens av mange viktige faktorer for deg som medlem, i skrivende stund har ingen andre kommersielle aktører innen treningsbransjen et så omfattende kvalitets– og utviklingsprogram for den enkelte personlige trener som det ICON nå har etablert.
Når du kommer til en personlig trener hos ICON så vil vi at du skal vite at våre PT´er har godkjent PT utdannelse fra noen få utvalgte og annerkjente skoler. I tillegg har de vært igjennom flere omfattende tester, både teori og praksis.

 

Vi er stolte av å innledet et langsiktig og forpliktende samarbeid med Akademiet For Personlig Trening (AFPT) – som anses som Norges mest kompetente og tyngste levereandører av treningskunnskap til personlige trenere. I tillegg til en relativt høy inngangsterskel så vil våre PT´er bli re–testet hvert eneste år, og i tillegg ha tilgang til det siste av forskning og studier innen vårt fagfelt, som oppdateres så ofte som hver 6.mnd.
Vi ønsker å endre bransjens standard av kvalitet og resultater. Vi går nå derfor i front for dette arbeidet. Når du velger en av ICONs PT´er, så skal du være trygg på at vi sammen vil nå dine mål, på den riktige måten, til det beste for deg som medlem.